TRAILER

De eerste indruk van &ME: de officiële trailer 

BEDANKT VOOR HET KIJKEN: DEEL DE TRAILER MET AL JE VRIENDEN 

ONCONVENTIONEEL LIEFDESVERHAAL

&ME is een internationale speelfilm van Norbert ter Hall - bekend van A'DAM-E.V.A. -met een internationale veelbelovende cast waaronder Mark Waschke, Teun Luijkx en Veronica Echegui. Het onconventionele verhaal van &ME is gebaseerd op Fremdkörper van Oscar van den Boogaard en speelt zich af in Brussel, Berlijn en Sitges.

&ME vertelt het verhaal van Eduard, een homoseksuele, gedesillusioneerde jurist, die zijn leven in Berlijn verruilt voor een nieuwe start als topambtenaar bij het Europees Parlement in Brussel. Daar ontmoet hij de mooie, idealistische stagiaire Edurne uit Spanje, die net is ontsnapt aan de zwaartekracht van haar overbezorgde moeder. Edurne valt meteen voor Eduard, een knappe, elegante man waarmee ze dolgraag gezien wil worden. Eduard laat zich impulsief door Edurne meevoeren, verrast door de genegenheid die hij voelt voor de jonge levenslustige vrouw. Hij zou het zelfs liefde kunnen noemen, want liefde: c'est bizarre.
 

          read more

TITELSONG &ME

DOWNLOAD TITELSONG HIER

PLEASE BABY DO'N'T

ANNEKE VAN GIERSBERGEN heeft speciaal voor &ME een versie gecoverd van John Stephens  ‘Please Baby Don't'.

Oorspronkelijk werd het nummer vertolkt door John Legend en de Braziliaanse artiest Sergio Mendez.

SCROLL naar beneden voor de videoclip van 'Please Baby Don't' die speciaal werd opgenomen in de kleedkamers van de Melkweg onder regie van Norbert ter Hall.

AWARD &ME

WE WANT CINEMA SCREENING

SCREENING &ME

Op woensdag 13 november wordt &ME vertoond om 21.00 uur in bioscoop De Uitkijk in Amsterdam. (Adres: Prinsengracht 452,  1017 KE Amsterdam)

Tickets zijn te bestellen via We Want Cinema

We Want Cinema is het nieuwe online film platform waarop de bioscoop- bezoeker zelf bepaalt wat er in de bioscoop draait. De laatste plaatsen voor &ME zijn nog beschikbaar.

NEWS &ME

VOD - DVD & GOUDEN KALF AWARD

                                                                                                                                                              De speelfilm &ME is nu verkrijgbaar bij 14 VOD platforms; UPC, ZIGGO, KPN, iTUNES, Pathé Thuis, Videoland, Moviemax, MeJane, Tele2, Glashart, Ximon, Cinemalink.tv, KIJK en RTL XL. Diverse platforms houden DVD winacties. De DVD is o.a. verkrijgbaar bij bol.com

GOUDEN KALF: Vrijdag 4 oktober werden de Grote Prijzen van de Nederlandse Film uitgereikt tijdens het Film Gala in Utrecht. Dop Richard van Oosterhout werd bekroond met een Gouden Kalf voor Beste Camera voor &ME.

VIDEOCLIP &ME

PLEASE BABY DON'T DOOR ANNEKE VAN GIERSBERGEN

Na 13 jaar als lead singer van de metal pioniers The Gathering, ging Anneke van Giersbergen solo in 2007 en maakte een serie succesvolle albums met haar band Agua de Annique. In 2008, samen met Racoon en Bløf, nam ze het nummer "Als je ooit nog eens terug kan" op dat meteen op nummer #1 binnenkwam in de Top 100. Haar laatste album "Everything Is Changing", werd uitgebracht in januari 2012. Anneke werk op dit moment aan haar nieuwe album. Voor meer informatie over Anneke van Giersbergen ga naar  http://www.annekevangiersbergen.com/      

 
 

&ME WAS HERE

  • &ME PREMIERE&ME PREMIERE
  • &ME PREMIERE&ME PREMIERE
  • &ME PREMIERE&ME PREMIERE
  • &ME PREMIERE&ME PREMIERE
  • &ME PREMIERE&ME PREMIERE
  • &ME PREMIERE&ME PREMIERE
  • &ME PREMIERE&ME PREMIERE
FINANCIERS & PRODUCENT: