NEWS &ME

&ME BIOSCOOPRELEASE

De film &ME is vanaf donderdag 14 maart in diverse bioscopen door heel Nederland te zien. 

Meer informatie over tijden bij o.a. Pathe en de filmladder

RELEASETHEATERS &ME 14-3

Bioscoop & Plaats
Pathé de Munt - AMSTERDAM
City Theater - AMSTERDAM
Het Ketelhuis AMSTERDAM
Verkadefabriek - DEN BOSCH
Pathé Buitenhof  - DEN HAAG
Cinemec - EDE
Plaza Futura - EINDHOVEN
Wolff Cineast - ENSCHEDE
Wolff Groningen - GRONINGEN
Royal- HEERLEN
Kijkhuis - LEIDEN
Wolff Cinerama - ROTTERDAM
Euroscoop - TILBURG
Camera - UTRECHT
Cinecity - VLISSINGEN
Heerenstraat Theater - WAGENINGEN
Annex - WOERDEN

NEWS &ME

FILMPREMIERE IN EN OP EYE!

Kaarten à € 75,00 per persoon voor de vaartocht en de premièreparty in Eye zijn verkrijgbaar bij Rederij De Nederlanden:  Tel: 020 4233006  of mail: info@denederlanden.com

De wereldpremière van &ME speelt zich deze zondagavond af in zowel de zalen van het EYE instituut als buiten op het gebouw. Genodigden voor de première kunnen terecht in de zalen van EYE terwijl  de film live wordt geprojecteerd op de rechterzijde van het gebouw. Een unieke gebeurtenis sinds de opening van EYE een jaar geleden. Rond 20.30 uur zal de projectie van de film aanvangen.

Tevens organiseert Rederij De Nederlanden in samenwerking met Phanta Vision een filmpremière aan boord van een van hun schepen. De film &ME zal om 20:30 uur niet alleen in het Eye in première gaan, maar voor het eerst in Nederland ook aan boord van een schip. De gasten kunnen tussen 19:30 – 20:00 uur aan boord stappen bij het filmmuseum en zullen om circa 22:15 uur daar ook weer van boord gaan. Na afloop van deze vaartocht hebben de gasten ook toegang tot de premièreparty in Eye. Zowel aan boord, als in Eye zullen er drankjes en hapjes worden geserveerd. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor dit unieke event!

NEWS &ME

MOAM PRESENTS EYE &ME

MOAM presents EYE&ME participanten:
Bertien van Manen – Teun Luikx
Claudia Crobatia – Gijs Scholten van Aschat
Iris Ooms – Tjitske Reidinga
Joeri Bosma – Georgina Verbaan
Marco van Rijt – Halina Reijn
Robin de Puy – Monique van de Ven
Ruud van der Peijl – Jacob Derwig
Paul Bellaart – Achmed Akkabi
Wendelien Daan – Sigrid ten Napel
 

MOAM presents EYE&ME is een fotografie-expositie waarin negen hedendaagse en gerenommeerde fotografen samenwerken met negen acteurs en actrices. In duo's geven zij samen een interpretatie aan een scène uit de nieuwe film van Norbert ter Hall; &Me. Uit de film zijn drie verschillende scènes geselecteerd en elke scène wordt door drie verschillende fotografen opnieuw geïnterpreteerd. De fotografen worden gekoppeld aan een bekende Nederlandse acteur of actrice en zullen de filmscene vangen in één beeld. Dit resulteert in drie verschillende interpretaties van dezelfde scènes. Zo ontstaan er inspirerende en creatieve combinaties die samen een vernieuwende blik werpen op de scènes uit de film van Ter Hall. Het initiatief brengt een interessante samenwerking tussen succesvolle namen e n de veelbelovende nieuwkomers uit de Nederlandse film- en fotografiewereld tot stand.  De expositie is vanaf 6 maart tot en met 26 maart dagelijks te bezoeken van 10:00 tot 0:00 in EYE, IJpromenade 1 te Amsterdam.

MOAM is een initiatief van brander, curator en event creative Martijn Nekoui. Mode en cultuur combineren en presenteren aan een breed publiek is zijn fascinatie. Eerdere events deed hij voor &FOAM,  Campaign for Wool,  SPRMRKT en iNDiViDUALS.

EYE, het nieuwe filmmuseum, is aanjager en ambassadeur van filmcultuur in Nederland. EYE beschouwt film in de meest brede zin van het woord: film als kunst, cultuur, amusement en als fundament van de eigentijdse beeldcultuur die een steeds centralere plek in onze samenleving inneemt. EYE verbindt het verleden, heden en de toekomst van de film en presenteert films in steeds nieuwe verbanden en andere perspectieven. EYE wil zowel fysiek als virtueel een inspirerende ontmoetingsplaats zijn, voor jong en oud, voor publiek en professionals.
     
EYE&ME partners
Met dank aan Pieter Jan Boterhoek en Fotolab Kiekie.

NEWS &ME

OPROEP FOTOWEDSTRIJD

 

Voor meer Informatie over MOAM presents EYE&ME, zie &ME NEWS hieronder.

MOAM presents EYE&ME roept aspirant fotografen op om in de voetsporen te treden van gerenommeerde fotografen door hun eigen werk op te sturen. Deelnemers maken kans op een professionele print en tentoonstelling van hun werk tijdens de première van de nieuwe Nederlandse speelfilm &ME.

Wat dien je te doen:

1. Ga naar http://www.youtube.com/watch?v=JZdkLt0PiAo en bekijk de scène.

2. Neem deze scène als uitgangspunt en maak een foto die in jouw ogen de essentie vangt, aansluit bij het thema of op een andere manier geïnspireerd is door wat je ziet. De enige restrictie hierbij is: de foto dient in zwart-wit te zijn.

3. Stuur een niet al te zware versie van je foto naar: eyeandme@phantavision.com

Een jury bestaande uit regisseur Norbert ter Hall en enkele van de bekende fotografen zal een winnaar aanwijzen. De winnaar ontvangt twee kaartjes voor de rode loper première van de film op 10 maart in Eye, waar tevens een print van zijn of haar winnende foto tentoongesteld zal worden. Inzendingen dienen uiterlijk 1 maart in ons bezit te zijn, over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd. Vragen kunnen naar eerder genoemd mailadres worden verzonden.

NEWS &ME

BEKENDMAKING WINNAAR POSTERACTIE

De winnaar van de &ME posteractie is geworden: Jessica Benschop

 

Gefeliciteerd namens de cast en crew van &ME! Zij wint twee exclusieve kaartjes voor de officiële première van &ME in maart 2013.

Blijf onze acties en nieuws volgen en blijf kans maken op mooie prijzen!

VOOR MEER ACTIES, VOLG &ME OP FACEBOOK 

NEWS &ME

OH MOTHER WHERE ART THOU?

Is your mother a dream, or a nightmare?The source of all things good, or the reason you turned out so bad?Send us a mother pic or tell us a mother tale and you could win a surprise dvd to give to your mum - or to keep for yourself.

This month we are introducing Edurne, young, beautiful, talented and very Spanish, fiery and in search of love. Which she finds in Brussels in the form of Eduard. And also Richard. But why escape her blissful home town of Sitges in the first place? You guessed it. HER MOTHER!!!!!

JOIN OUR MOTHER STORIES AT FACEBOOK